Aankoop

Natuurlijk kost een aankoopmakelaar geld, maar het kopen van een woning is misschien wel de belangrijkste aankoop in uw leven. Wat er allemaal komt kijken bij de koop van een woning lijkt soms best veel en ingewikkeld, maar dat maken wij voor overzichtelijk en zo ook vaak veel voordeliger.
Uiteindelijk verdient een aankoopmakelaar zich dus terug.

Als NVM-kantoor maken wij deel uit van het landelijk werkend NVM-uitwisselingssysteem.
Dagelijks beschikken wij over de nieuw op de markt aangeboden en in prijs verlaagde objecten van de NVM-Makelaars.

Door middel van een koop- of zoekopdracht kunt u voordat de woningen in de media worden gepubliceerd beschikken over de actuele informatie van nieuwe of in prijs verlaagde aangeboden woningen of appartementen.

Want hoe uw ideale huis eruit ziet is heel persoonlijk en voor iedereen weer anders!

Bij een koopopdracht krijgt u van ons een onafhankelijk advies van het object. In dit advies worden de volgende aspecten belicht: reële prijs ten opzichte van de vraagprijs, bouwkundige staat, courantheid, ligging, erfdienstbaarheden, geschiktheid et cetera. Afhankelijk van het advies kunnen wij vervolgens tot onderhandeling overgaan.

Na de aankoop toetsen wij de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst op de juistheid en op de door ons voor u gemaakte afspraken. Op de dag van de overdracht inspecteren wij met u of het pand wordt geleverd in de staat waarin u het kocht en controleren wij de door de notaris opgestelde stukken.