Ons kantoor

Makelaardij Aart van den Bor onroerend goed is opgericht door Aart van den Bor in 1980. Sinds 1 januari 1995 is ons kantoor gevestigd aan de Westerdorpsstraat 76 te Hoevelaken. Naast ons kantoor hebben wij ook een woonetalage aan de Torenstraat 8 in de binnenstad van Nijkerk.

Wij zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd  in het adviseren en begeleiden van de aankoop en verkoop, taxaties, hypotheken en verzekeringen. Ook richten wij ons niet alleen op Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk, maar ook op de omliggende plaatsen zoals onder andere Barneveld, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Terschuur, Voorthuizen, Zeewolde en Zwartebroek. Zo kunt u centraal worden geïnformeerd over een uitgestrekt zoekgebied en hoeft u niet per plaats met een andere makelaar contact op te nemen.

Makelaardij Aart van den Bor is een veelzijdig bedrijf met een team van enthousiaste en professionele medewerkers. Betrouwbaarheid, persoonlijkheid, openheid, vakkundigheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze flexibele instelling is het voor u ook mogelijk om afspraken te maken in de avonduren of op zaterdag.