Ons kantoor

Makelaardij Aart van den Bor onroerend goed is opgericht door Aart van den Bor in 1980. Sinds 1 oktober 2003 wordt het kantoor versterkt met Diane van den Bor als makelaar/taxateur en assurantie tussenpersoon. Sinds 1 januari 1995 is ons kantoor gevestigd aan de Westerdorpsstraat 76 te Hoevelaken. Naast ons kantoor hebben wij ook een woonetalage aan de Torenstraat in de binnenstad van Nijkerk.

Wij zijn een professioneel bedrijf dat al 40 jaar gespecialiseerd is in de verkoop en aankoop van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast verzorgen wij ook taxaties en adviseren en bemiddelen wij in hypotheken en verzekeringen. Dankzij deze combinatie van werkzaamheden is het mogelijk om een voor u voordelig totaalpakket samen te stellen. Wij zijn hoofdzakelijk actief in de plaatsen Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Amersfoort en omgeving. Zo kunt u centraal worden geïnformeerd over een uitgestrekt zoekgebied en hoeft u niet per plaats met een andere makelaar contact op te nemen.

Makelaardij Aart van den Bor is een bedrijf met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Betrouwbaarheid, een persoonlijke benadering en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door ieder jaar aan de educatieverplichting te voldoen houden we onze kennis op peil. Door onze flexibele instelling is het voor u ook mogelijk om afspraken te maken in de avonduren of op zaterdag.